You are currently viewing Бъдещето на хибридната работа и баланса работа/личен живот

Бъдещето на хибридната работа и баланса работа/личен живот

     Компаниите от всички индустрии  се стремят да решат задачата и да намерят перфектния баланс, от определянето на това колко дни служителите трябва да работят в офиса до идентифицирането на правилната комбинация от инструменти за сътрудничество в подкрепа на различни стилове на работа.

    Решения, сертифицирани от Zoom, които дават на потребителите гъвкавостта да споделят идеи, да си сътрудничат и да поддържат връзка, независимо къде изберайки да използват услугите на Zoom.

    Три продуктови линии, разработени съвместимо със Zoom, за безпроблемна работа в офис бюро и  домашен офис.

  • Серия Poly Edge B – Телефони с рейтинг ENERGY STAR®, оборудвани с технологии за подобряване на звука на шокиращо достъпна цена.
  • Серия CCX – Сертифицирани Zoom Phone Appliances.  Рразширихме нашето портфолио, за да включим моделите CCX 400 и CCX 500. Очаквайте CCX 505 да се присъедини през 2023 г.!

    Едно от открояващите се тазгодишни нововъведения, за хибридна работа е Zoom Workspace Reservation, което позволява на служителите лесно да резервират места за срещи в офиса на място или от разстояние, като използват интерактивна карта. На Zoomtopia, обявихме TC10, сензорен панел две в едно за планиране на стаи и контрол на срещи. TC10 със Zoom Workspace Reservation решение, прави срещите по-продуктивни и позволява на потребителите лесно да планират пространства и конферентни зали, да контролират Zoom разговорите в стаята и да споделят съдържание с едно просто докосване.

  • Poly Studio Bundles за Zoom Rooms е базирано на Android и PC решение за малки, средни и големи Zoom стаи благодарение на най-новото Windows-базирано решение, работещо на  Mini Conferencing PC на HP.
    #Ние сме по-силни заедно.